Oostenrijk Winter Roadtrip - Dag 5 - Klammsee Kaprun

Door Weissbier op donderdag 13 januari 2022 09:40
Categorie: -, Views: 1.730

Het was mij gisteren toch een dagje: reizen in COVID-19 tijden in werkelijkheid, niet de versie die influencers je op social media laten zien. Sluitingen van hotels waar besmettingen plaatsvinden, is hier in Oostenrijk gebeurd hier gewoon hoor. Lukasmayr moet om precies te zijn 10 dagen zijn deuren sluiten :(

Klammsee Kaprun

Gelukkig hoefde wij er niet op stel en sprong eruit, dus voordat wij de bagage naar de overkant verhuisd hebben: zijn wij nog wezen wandelen bij de Klammsee in Kaprun. En wat hadden wij mooie uitzichten! Wij konden de berglift zien en hadden mooie uitzichten over de met sneeuw bedekte bergen 8-)

https://i.ibb.co/FhnFNhb/IMG-20220112-121119.jpg

Het was -5 en het meer was gedeeltelijk bevroren, ook de looppaden waren helemaal met sneeuw bedekt. Dat was met de kinderwagen best nog een uitdaging, omdat om de haverklap de wielen blokkeerden hehe.

https://i.ibb.co/0tD7NZV/IMG-20220112-124453.jpg

Kortom wij hebben gisteren een hele mooie winterwandeling gemaakt en er ook echt van kunnen genieten, omdat het helemaal niet druk was bij dit meer: de meeste toeristen komen ja puur voor het skiën. Voor vandaag ga wij met de berglift een of meerdere bergen omhoog, om het uitzicht vanaf de bergen te kunnen zien.

Helaas is het wel zo dat je daar net zoveel voor betaald, als mensen die skiën. Want de Alpin Kaart maakt geen onderscheid tussen skiërs en mensen, die puur de uitzichten willen zien en niet skiën.

Volgende: Oostenrijk Winter Roadtrip - Dag 6 - Top of Salzburger Land 15-01 Oostenrijk Winter Roadtrip - Dag 6 - Top of Salzburger Land
Volgende: Oostenrijk Winter Roadtrip - Hotel moet gedwongen sluiten! 12-01 Oostenrijk Winter Roadtrip - Hotel moet gedwongen sluiten!

Reacties

Reageren is niet mogelijk